ntkr logo Ring 66 11 68 57
 Forside Kontakt os
 
ntkr logo Ring 66116857
 
 
 

Salg af IT - computere mv.

Vestdata/ntkr tilbyder et stort udvalg i hardware og IT udstyr - alt fra brugte og nye computere, til kabler og stik.
Vi har et udvalg af diverse tilbehør og kabler stående på vores adresse i Odense C, hvor du også finder får lavet pc rep/it support. Har vi ikke lige det du leder efter, så hjælper vi gerne med at finde det til dig – vi har adgang til stort fjernlager hos vores leverandører, så vi kan få varerne fra dag til dag.

Computer og IT til erhverv

Når dit firma skal have skiftet computere, printere, netværksudstyr eller andet it-udstyr ud, så kontakt vestdata/ntkr for it-support og rådgivning. Vi hjælper jer med at finde de rette nye computere og andet udstyr. Til erhverv kan der være meget stor forskel på hvad en ny computer skal kunne – vi hjælper jeg gennem de forskellige muligheder, så I får en erhvervscomputer der passer til jeres krav og opgaver.
Mange gange kan en brugt erhvervscomputer være en god løsning til både kontoropgaver, men specielt også på et lager eller værksted.

Ny computer til dig privat

Skal du bruge en ny computer, kan vi hjælpe med at finde den computer som passer bedst til dit behov.
Vi tilbyder også hjælp til opstart/klargøring af computeren samt flytning af data fra din gamle maskine.
Vi kan også hjælpe med fysisk opsætning hos dig, samt installation af diverse andre programmer - fx Microsoft Office pakken. Du kan naturligvis også få it-hjælp til opsætning af mail og eksterne enheder (fx din printer).

Brugt computer, der kan meget endnu

Når man skifter computeren ud, så er der alternativer til den helt nye computer. Ligesom hvis man kigger på biler, så er der i dag et stort udvalg i brugte computere. Og der kan være gode penge at spare – lige meget om det er en brugt computer du skal bruge hjemme privat, eller en brugt computer til dit firma.
De brugte computere vi sælger hos vestdata/ntkr er alle istandsatte brugte erhvervsmodeller. Det er maskiner der har en høj byggekvalitet, som alle er renset og istandsat af autoriserede firmaer. Der er typisk 2 års garanti på de brugte computere.

Printere, tonere og blæk

Vi sælger også printere – hvis du er på udkig efter en ny laserprinter, blækprinter, multifunktionsprinter eller en labelprinter, så kom forbi vestdata/ntkr i Odense. Vi har et udvalg af blækpatroner liggende på lager til de maskiner vi sælger mest.
Her kan du få it-hjælp og it rådgivning, så du finder den printer som passer bedst til dit forbrug og behov. Vi hjælp både privat og firmaer med IT, og kender til behovene de forskellige steder. Der kan være meget stor forskel på kravene til en printer alt efter om du køber som privatbruger eller som erhvervsbruger. Firmaer køber nogle gange for stort ind i forhold til behovet – få rådgivning er vigtigt når du skal købe nyt it og computer udstyr.

Netværk, overvågning, software og meget mere

Når vi siger vi sælger nyt IT-udstyr til private og erhverv, så er det ikke kun computere vi hjælper med. Ud over nye printere, så hjælper vi også routere til netværk - trådløst og kablet, tablets, mobiltelefoner, Office pakker, antivirusprogrammer og meget mere.
Vi har kvalitetskabler til alt dit IT – netværkskabler, skærm kabler – fx HDMI, DisplayPort. Du finder også kabler til dit AV udstyr, det kan ud over HDMI kabler til et fjernsyn, være kabler til lyd.

Ring til os på 66 11 68 57 og hør nærmere - send en mail til info@ntkr.com - eller kom forbi os i Odense på Åløkke Alle 10, 5000 Odense C.vestdata.dk - computerværksted Odense
Vi har eget it-værksted i Odense C hvor vi kan løse langt de fleste opgaver.
Virusfjernelse, opgradering af computere og hjælp til software er blandt opgaverne vi hjælper dig med.

Salg af computere og IT
ntkr sælger nyt og brugt IT. Køb fx en brugt computer med 2 års garanti.
Med grøn IT fra ntkr, hjælper du miljøet med at genbruge - og du får en stærk maskine med fuld garanti!

ntkr.com
ntkr.com I/S
Åløkke Alle 10, Baghus - 5000 Odense C

CVR: DK-27645720 | Telefon: (+45) 66 11 68 57
Persondatapolitik

Website ©2004-2024 ntkr.com I/S

 

vestdata.dk - computerværksted Odense
Vi har eget it-værksted i Odense C hvor vi kan løse langt de fleste opgaver.
Virusfjernelse, opgradering af computere og hjælp til software er blandt opgaverne vi hjælper dig med.

Salg af computere og IT
ntkr sælger nyt og brugt IT. Køb fx en brugt computer med 2 års garanti.
Med grøn IT fra ntkr, hjælper du miljøet med at genbruge - og du får en stærk maskine med fuld garanti!

Persondatapolitik: klik her for at læse mere.


Website ©2004-2024 ntkr.com I/S
ntkr.com
ntkr.com I/S
Åløkke Alle 10, Baghus
5000 Odense C

CVR: DK-27645720
Telefon: (+45) 66 11 68 57